• Afişare:
Ordonează după: 
Fiat Vanhool

Fiat Vanhool

3500 € Benzina 1300 cm3 2001
Caracteristici: 75 CP (56 KW), rulaj 8000 km, verdad, MANUALA, fara airbag, manuala,
Descriere: Specifica?ii

Anunturi fiat second hand

Fabbrica Italiana di Automobili Torino este denumirea de unde automobilele FIAT si-au luat numele, evident cu sediul in Torino, fiind una dintre cele mai importante firme din Italia. Inca din anul 1899 fabrica infiintata de Giovanni Agnelli a dovedit ca isi doreste un loc fruntas in economia Italiei, iar acest lucru le-a reusit din plin. In zilele noastre FIAT este cel mai important grup financiar si industrial din peninsula.

Amintim aici doar cateva modele din istoria firmei FIAT, care au reusit sa impresioneze prin tehnologie, fiabilitate si de multe ori prin performante mult peste concurenta: Fiat Topolino, Fiat 500, Fiat 124 Sport Spider, Fiat 127, Fiat Tipo, Fiat Punto, Fiat Albea, Fiat Stilo, Fiat Linea sau Fiat Grande Punto.

Cateva marci din gama FIAT au fost alese ca masina anului in Eurpa, incepand cu anul 1967 cand titlul a fost castigat de Fiat 124 si terminand cu modelul Fiat 500 in 2008. Anul 2011 a insemnat pentru firma din Torino un nou salt in calitatea oferita de produsele sale, fiind rasplatiti cu punctajul maxim la testul de siguranta IIHS si cu titlul Top Safety Pick. Fiat est eprima firma europeana care a introdus robotii industriali in productia de autoturisme. Licente de fabricatie a masinilor marca FIAT au fost vandute in Rusia si Spania, unde au primit denumirea de LADA - in uzinele AvtoVAZ si respectiv SEAT (Sociedad Espanola de Automoviles de Turismo). SEAT a produs initial modele FIAT sub emblema proprie.
Daca in 1998 FIAT producea 197.680 de unitati pe an, in 2012 a vandut 1.704.021 inregistrand o crestere de peste 100 de mii de unitati fata de 2011. Cel mai vadut model in ultimii ani a fost Fiat Punto, iar cel mai slab vandut a fost Fiat Idea.
Firma FIAT a investi mult si in America latina, mai ales in Brazilia si Argentina, unde masinile produse de FIAt sunt foarte apreciate pentru consumul redus si fiabilitate.

In Europa marca FIAT se afla in topul primelor 10 cele mai vandute masini, Romania fiind si ea o piata destul de buna pentru produsele firmei din Italia, mai ales ca in ultimii 4 ani s-au inregistrat progrese semnificative in ceea ce priveste emisiile de CO2.

Deasemenea FIAT investeste sume considerabile in cercetarea si producerea de masini ecologice, de tipul celor electrice. Inca din anii 70 firma a inceput cercetarile, astazi fiind una dintre cele mai avansate firme din domeniul auto la categoria masini electrice. Daca esti in cautarea unei masini care sa-ti ofere pe langa confort, un consum redus de combustibil, trebuie sa rasfoiesti si ofertele FIAT, nu ai cum sa fii dezamagit.

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii » ACCEPT