• Afişare:
Ordonează după: 
Opel Combo

Opel Combo

4120 € Benzina 1500 cm3 2003
Caracteristici: 87 CP (65 KW), Euro 4, rulaj 1250000 km, alb, manuala, 2 airbag, manuala,
Descriere: proprietar
Localitate - jud. Bucuresti

Anunturi opel second hand

Masinile nemtesti sunt unele din cele mai cautate masini pe piata auto second hand. Marca Opel este cea care a castigat in 2012 premiul pentru cea mai vanduta marca second hand in Europa de Est, deci se pare ca si depozitele de piese de schimb se vor aproviziona in consecinta.

Posesorii de masini Opel second hand s-au bucurat de aceasta crestere cu peste 40% a vanzarilor online, fiabilitatea masinilor nemtesti fiind principalul motiv pentru care s-a optat in cazul nostru. Diferenta de pret fata de Merceds si BMW au fost deasemenea un atu pentru cei ce detin masini Opel.

Cel mai vandut model de Opel second hand a fost Opel Corsa 1.2 16V, cu peste 36 de mii de oferte noi, din care peste 30% s-au vandut in prima jumatate a anului 2012. Si restul modelelor s-au vandut destul de bine, in principal modelele cu consum de pana in 6 litri la suta de kilometri (consum real, nu estimat) s-au vandut extraordinar de bine. Cele cu dotari extra standard s-au vandut pentru modelele Opel de doua ori mai bine decat cele ale altor marci cu performante similare.

Concluzia la capitolul vanzari Opel sunt clare, calitate germana, pret de criza, clienti multumiti. Iar daca te afli pe un site unde ofertele sunt suficient d emulte pentru zona in care locuiesti, deja poti spune ca ai 90% sanse sa-ti cumperi masina dorita!

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii » ACCEPT