• Afişare:
Ordonează după: 
Ford Transit

Ford Transit Basculanta

3200 € Diesel 2500 cm3 2001
Caracteristici: 1 CP (1 KW), Euro 2, rulaj 82000 km, galben, manuala, fara airbag, manuala,
Descriere: vand basculanta ldv 400 convoy, an 2001, motor 2500 d, (motorul , cutia si sasiul sunt ford tranzit), 82000 km, stare foarte buna,accept orice testare, VOLAN PE DREAPTA, PRET 3200 EURO, TEL. 0723577009
Localitate Calarasi - jud. Bucuresti
Ford Transit

Ford Transit

4500 € Diesel 2500 cm3 1994
Caracteristici: 3350 CP (2500 KW), rulaj 95000 km, rosu, manuala, fara airbag, manuala,
Localitate Brasov - jud. Bucuresti

Anunturi ford second hand

Incepand cu anul 1903 Ford a devenit un nume important in lumea automobilelor, iar Henry Ford unul din personajele cheie in anii de inceput ai companiei americane. Un amanunt interesant este faptul ca de mai bine de 100 de ani, compania Ford este detinuta de aceiasi familie, fiind cea mai mare companie din lume ce apartine unei singure familii.

Pe tot parcursul existentei sale, firma Ford s-a mentinut in topul primelor zece cele mai mari companii din lume, atat la capitolul venituri dar si la numarul de autoturisme produse. In prezent Ford produce masini atat pentru piata americana cat si pentru cea europeana.

Anumite modele sunt produse pentru ambele piete, cum ar fi Ford Fiesta sau Ford Focus in timp ce modele cum ar fi Ford Ka sau Ford Kuga sunt destinate doar pietei europene.

Una dintre cele mai vandute masini in Europa pe segmentul masini cu 7 locuri sau Family este Ford Galaxy, produs sub forma uni produs joint venture intre Ford si Volkswagen Group. Astfel aceatsa varianta de automobil cu sapte locuri este vandut sub sigla SEAT (varianta Alhambra) dar si Volkswagen (modelul Sharan).

Unul din modelele de succes ale companiei americane a fost si este in continuare Ford Focus, model lansat in Europa in anul 1998. In 2005 a fost lansata o noua generatie a modelului, mult imbunatatita, care a facut ca la numai doi ani de la lansare, in 2007 sa devina una din cele mai vandute masini de import in Romania. A treia generatie de Ford Focus a fost lansata in 2010, din care face parte si varianta electrica, lansata in 2011 la Consumer Electronic Show.

Un alt model recent de succes este Ford B-Max, lansat in 2012 si care este un mini MPV, produs in exclusivitate in Romania, la fabrica de la Craiova. Tot ca model ce se doreste la grantia dintre MPV si SUV este modelul Ford Fusion, care isi propune sa ofere avantajele unei masini de familie dar si pe cele ale unui monovolum de clasa mica. Acest model este produs in Germania la Koln.
Pentru a ramane in segmentul monovolumelor, insa de data aceasta la categoria max, Ford S-Max vine in completarea ofertei alaturi de Ford Galaxy. Acest model a fost votat ca fiind masina anului 2007 in Europa. Succesul masinilor produse de Ford sta in atentia pe care producatorul american o acorda noilor tehnologii, securitatii in trafic dar mai ales pentru faptul ca pune pe primul plan multumirea totala a clientilor sai.

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii » ACCEPT